film2016.reismee.nl

Ons eerste kampvuurtje

Voor het eerst deze vakantie hebben we uitgeslapen en op het gemakkie ontbeten. Daarna nog even een korte wandeling door het druilerige Digby en de haven met zijn vele kreeftenvisboten met toepasselijke namen als de Lobster Stalker.

De Lobster Stalker

En ook hier Amerikaanse taferelen voor wat betreft de campers: Eerst zo’n mega camperbus met een forse Jeep erachter (samen 50 voet lang!) en daarna zo’n zelfde camperbus, maar nu met een wel heel aparte sportwagen op een trailertje vastgesjord met camouflage spanbanden. Hij wilde blijkbaar niet opvallen.

Je bent oud en je wilt wat…

Op de binnendoor route naar Kejimkujik National Park hebben we nog twee stekelvarkens gezien, helaas allebei platgereden. En ons allereerste stinkdier die niet platgereden was. Helaas was hij wel dood maar hij lag nog helemaal gaaf op de weg. Ellen, hij ligt bij ons in de vriezer voor je om op te zetten!

Mooi stinkdier om op te zetten.

Ook voor het eerst waren we ruim voor het avondeten op de camping . Ook wel fijn dat we eens op ons gemak konden koken en eten. Kampvuurtje, worstje, bacon, gepofte aardappel en marshmallows.

Het begon zowaar op vakantie te lijken.

[Foto invoegen lukt even niet]

Die benen kunnen nog wel wat zon hebben!

En van dat stinkdier in de vriezer was helaas niet mogelijk.