Het lange wachten op Toronto Airport
Hoewel we de helft al ingepakt hadden en we pas om 11:00 uur de camper in hoefden te leveren bij het verhuurbedrijf 10 km verderop, bleek het toch behoorlijk stressen om alles op tijd klaar te hebben. Iets voor 11:00 uur reden we dan toch het terrein van Motorhome Travel Canada op.
Ondanks de aanrijding, het gedoe met de fietsen en de lijst met gebreken die al dan niet tijdens onze vakantie ontstaan waren, had men blijkbaar een goede indruk van ons. De controle van de camper verliep soepeltjes en zelfs de voorruitreparatie kregen we vergoed ondanks dat ruitschade is uitgesloten van de verzekering. We hebben maar niet al te veel woorden vuil gemaakt aan de staat van de fietsen na de aanrijding.
Nu bleek dat de CAD 2.500 eigen risico direct na de aanrijding geïncasseerd was door Motorhome Travel Canada (dat verklaarde ook de VISA sms dat 80% van de kredietlimiet bereikt was), maar die werd zonder nauwkeurige inspectie ook weer netjes teruggestort.
Dezelfde gezellige Indiase taxichauffeur als op de heenreis (veel van hen hebben hun roots in India) bracht ons naar het vliegveld. Rond 13:00 uur waren we er al terwijl de vlucht pas om 19:30 uur was. Omdat je met al je bagage geen kant uit kunt, hebben we buiten de vertrekhal een hoekje opgezocht om de tijd uit te zitten. Bankjes waren er alleen in de rookzones, dus verkozen wij een plekje net voorbij de drukke dropzone in de uitlaatgassen. Daar konden we rustig de restanten van onze etenswaren opeten.

Zittend op de plunjebalen zaten we de tijd uit.
Na het inchecken (alle vier de plunjebalen strak op 23 kg afgewogen), konden Linde en Floor zich uitleven in winkeltjes in de taks free zone. Maar toen ze de grote beeldschermen zagen waarop de Olympische Spelen werden uitgezonden vonden ze dat veel interessanter (wij ook!)

Olympische Spelen in de tax free zone van Toronto Airport. En Linde natuurlijk met haar telefoon, want wat moet je zonder…
Na de soepel verlopen terugvlucht met de Indiaase maatschappij Jet Airways, taxibusje naar de parkeergarage en de rit naar huis, zat even na het middaguur de vakantie erop.

Linde en Floor lagen al snel uitgeteld in de auto. Dat we door de wasstraat reden om de dikke laag stof/zand van de auto te spoelen (ook al stonden we in een parkeergarage) hebben ze nauwelijks mee gekregen.