Op fossielenjacht
Vanochtend zijn we eerst bij Stone RV in New Glasgow langs gegaan om de koelkast te laten repareren, maar helaas hadden ze maar één monteur (die overigens weinig verstand had van koelkasten volgens de servicemedewerker) en die kon niet van zijn klus gehaald worden. De servicemedewerker wilde zelf wel even snel kijken, maar zag zo snel niets vreemd. Onverrichterzake zijn we dus weer vertrokken, maar wel met enkele adressen van andere RV zaken op de route voor de komende dagen.
Toen hebben we maar een paar zakken ijs gekocht om de etenswaren in deze tropische temperaturen (32 graden) toch nog enigszins goed te houden. Gedurende de dag leek de koelkast toch weer tekenen van leven te vertonen. Laten we het hopen…
Daarna zijn we doorgereden naar Antigonish voor een kort fietstochtje. We hebben meteen van de gelegenheid gebruik gemaakt om van alle fietsen de stuur- en zadelhoogte goed af te stellen. Het nodige gereedschap hadden we tegelijk met de fiets gekocht.

Klaar voor de start
De laatste activiteit van de dag was een wandelingetje door Arisaig Provincial Park. Leuk over het keienstrand struinen, zoekend naar schelpjes en mooie steentjes. En – waar het park bekend om staat – de fossielen die je bij het strand in de leistenen rotsen kunt vinden. Aanvankelijk hadden we geen succes, maar we hebben toch nog een paar leuke fossielen gevonden.

Speuren op het strand naar schelpen, steentjes en fossielen.

De dames sloegen de waarschuwing in de wind.